Rugged Cameras and Energy Systems

FR | EN

Producten › Fuel Cells

EFOY PRO Series

De nieuwe EFOY PRO series voorziet u van betrouwbare energie waar geen andere stroombronnen voor de hand zijn. De brandstofcel laadt automatisch zijn batterij indien en wanneer dat vereist wordt, dit 24/7 zonder enige tussenkomst van de gebruiker, onder alle weersomstandigheden.

Productcode:

Lees meer
   

Methanol Brandstofpatronen

De EFOY brandstof patronen zijn speciaal ontwikkeld om de EFOY brandstofcel op een zo veilig mogelijk en gebruiksvriendelijke manier van methanol te voorzien. De patronen zijn beschikbaar in 5, 10 en 28 liter en beschikken over een TÜV veiligheidscertificaat.

Productcode:

Lees meer
   

Montage Kit

Complete set welke alle onderdelen omvat welke u nodig hebt om de EFOY PRO brandstofcel in te bouwen en op afstand te bedienen.

Productcode:

Lees meer
   

GSM Modem Kit

De GSM Modem geeft u de vrijheid om de EFOY PRO brandstofcel van op afstand meldingen te ontvangen en instellingen aan te passen.

Productcode:

Lees meer
   

Brandstofpatroon Houder

Voor een stevige en veilige bevestiging van een M5 of M10 brandstofpatroon in een voertuig is deze houder onmisbaar. De houder wordt bevestigd met 4 schroeven en is voorzien van een spanriem met snelsluiter.

Productcode:

Lees meer
   

Brandstofpatroon Sensor

De brandstofpatroonsensor FS1 laat u toe het brandstofniveau in de patroon te controleren. Deze geeft een signaal wanneer het peil onder een bepaald niveau daalt (pre-alarm).

Deze werkt eveneens uitstekend in combinatie met een GSM modem.

Productcode:

Lees meer
   

Cluster CC1

De Cluster CC1 geeft u de mogelijkheid om tot 5 EFOY PRO brandstofcellen parallel aan elkaar te koppelen alsook te verbinden met de brandstofpatroon sensor en PC interface.

Productcode:

Lees meer
   

M28 Brandstofpatroon Adapter

 

Bij gebruik van een M28 brandstofpatroon met een EFOY PRO brandstofcel is de M28 adapter vereist.

Productcode:

Lees meer
   

Duo Cart Switch

Met de Duo Cart Switch kunt u 2 brandstofpatronen aansluiten op 1 EFOY PRO brandstofcel. Het omschakelen gebeurt automatisch van zodra er 1 patroon leeg is.

 

Productcode:

Lees meer
   

Interface Adapter

De IA1 interface adapter laat u toe de EFOY PRO brandstofcel via de seriële COM poort met uw PC/laptop te laten communiceren.

Productcode:

Lees meer
   

EFOY PRO Cube

 

Voorgemonteerde metalen kist voor buitengebruik van EFOY PRO brandstofcellen.

Productcode:

Lees meer
   

EFOY PRO Rugged Cube

Robuuste voorgemonteerde kist t.b.v. EFOY PRO brandstofcel voor gebruik in extreme omstandigheden.

Productcode:

Lees meer