Rugged Cameras and Energy Systems

FR | EN

Producten › Fuel Cells › EFOY PRO Series

EFOY PRO Series

De nieuwe EFOY PRO series voorziet u van betrouwbare energie waar geen andere stroombronnen voor de hand zijn. De brandstofcel laadt automatisch zijn batterij indien en wanneer dat vereist wordt, dit 24/7 zonder enige tussenkomst van de gebruiker, onder alle weersomstandigheden.

  • Robuust en Onderhoudsvrij
  • Licht en Compact
  • Stil en Emissievrij
  • Laadt automatisch 12V en 24V Batterijen
  • Hybride Compatibel - Ideaal in Combinatie met Zonne Energie Systemen

 

Robuuste Industriële Constructie
De EFOY PRO brandstofcellen hebben een robuuste metalen behuizing. Door de geïntegreerde gebruikers interface gebeurt bediening en controle rechtstreeks op de unit.

Meer Vrijheid bij Brandstofwissel
De EFOY PRO kan rechtsreeks op alle EFOY PRO brandstofpatronen aangesloten worden. Naargelang uw vereisten inzake gewicht en tijdsduur voor uw toepassing bepaalt u zelf de best passende brandstofpatroon.

Flexibelere Installatie in Uw Toepassing
De EFOY PRO kan op verschillende manieren in uw toepassing geintegreerd worden. Door de verlengde brandstofleiding kunt u zelf de positie van de brandstofpatroon bepalen: bv. onder de EFOY PRO.

Laadt zowel 12V als 24V Batterijen
De EFOY PRO Brandstofcellen zijn compatibel met zowel 12V als 24V batterijen. Het geïntegreerde laadcontrole systeem detecteert automatisch de aangesloten batterij en regelt bijgevolg eveneens het laadproces.

 

Brandstofcel + Batterij

Door de EFOY PRO op uw batterijen aan te sluiten garandeert u zich van een quasi onuitputtelijke stroombron voor uw mobiele- of vrijstaande toepassingen. Tevens wordt de werkingskost voor het uitwisselen of herladen van de  batterijen naar nul herleid.

 

Brandstofcel + Zonne Energie Systeem (Hybride Systeem)

Het gebruik van de EFOY PRO als back-up voor een zonne energie systeem is de perfecte oplossing voor een 100% beschikbaarheid.  Van zodra het zonne energie systeem ophoudt met voldoende vermogen te leveren, wordt de fuel cell volautomatisch geactiveerd. Dure zonne energie systemen kunnen hierdoor kleiner gemaakt worden en de betrouwbaarheid van het systeem kan aanzienlijk verhoogd worden.

 

Brandstofcel Calculator

Bereken d.m.v. onderstaande calculator welke brandstofcel voor uw behoeften het meest geschikt is.

    calculator.xls