Rugged Cameras and Energy Systems

FR | EN

Producten › Fuel Cells › Methanol Brandstofpatronen

Methanol Brandstofpatronen

De EFOY brandstof patronen zijn speciaal ontwikkeld om de EFOY brandstofcel op een zo veilig mogelijk en gebruiksvriendelijke manier van methanol te voorzien. De patronen zijn beschikbaar in 5, 10 en 28 liter en beschikken over een TÜV veiligheidscertificaat.

EFOY Brandstof Patronen - Veilig en Makkelijk
EFOY Brandstof Patronen zijn geschikt voor vervoer via weg, water en lucht. Eveneens zijn ze uiterst geschikt voor gebruik in gesloten ruimtes.


Ultrapure: EFOY's Kwaliteits Label
EFOY
Brandstofcellen mogen enkel werken op de originele EFOY brandstofpatronen. Dit is uw enige garantie op de zuiverheid van de brandstof welke voor een goede werking van het systeem zeer belangrijk is. Dit is eveneens de beste manier tot het vermijden van onherstelbare schade aan de brandstofcel t.g.v. onzichtbare onzuiverheden zoals sulfer, chlorine, sodium e.d. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door gebruik met onzuivere brandstoffen.

 

 

Bewezen Veiligheid
Elk EFOY brandstofpatroon is voorzien van een veiligheidsklep welke lekken voorkomt. De klep opent zich enkel wanneer deze aangesloten wordt op een EFOY brandstofcel. Wanneer de brandstofpatroon verwijdert wordt, dan sluit de veiligheidsklep zich. Op geen enkel ogenblik komt men in aanraking met de methanol. EFOY brandstofpatronen dienen verbruikt te worden binnen de 3j. na leveringsdatum.


 

M5 Brandstofpatroon
Inhoud: 5 liter (Kapaciteit: 5,5kWh)
Afmetingen (L x B x H): 19,0 x 14,5 x 28,3 cm


 

M10 Brandstofpatroon
Inhoud: 10 liter (Kapaciteit: 11,1kWh)
Afmetingen (L x B x H): 23,0 x 19,3 x 31,8 cm


 

M28 Brandstofpatroon
Inhoud: 28 liter (Kapaciteit: 31,1kWh)
Afmetingen (L x B x H): 37,0 x 28,5 x 39,4 cm
* M28 adapter is vereist