Observation Systems and Solutions

FR | EN

Militair › Militair


Bij het ontwerpen van het FTA militaire camera gamma werd - bovenop de meer dan al aanwezige slagvaste eigenschappen - vooral nadruk gelegd op het snel uitwisselbare aspect van de camera systemen.

 

Met de wetenschap dat de moderne soldaat meer en meer dient te vertrouwen op een vrij en duidelijk 360° blikveld, garanderen de militaire FTA producten een tot nu toe ongekende betrouwbaarheid.

 

Bovendien kunnen de FTA normal-view en thermische camerasystemen snel onderling uitgewisseld worden tijdens een continu veranderend terrein of climatologische omstandigheden.


FTA´s Situational Awareness camera-gamma, zoom– en thermische camera systemen werden ontworpen voor een eenvoudig gebruik; onder stress en in uiterst agressieve omgevingen.

 

Indien een dode-hoek dient weggewerkt, een 360° zicht onontbeerlijk, een sterke zoom nodig, thermisch zicht tijdens het rijden ´s nachts levensnoodzakelijk is, duisternis of mist overwonnen dienen te worden, dan biedt FTA samen met een grote keuze aan militaire brandstofcellen zeker de gepaste oplossing.

Aangezien elke militaire toepassing een specifieke oplossing vereist, werken we graag samen met u het meest toepasselijke systeem voor een project uit.
Contacteer ons gerust ter ondersteuning met het zoeken naar de meest gepaste oplossing voor uw project.