Observation Systems and Solutions

FR | EN

Welkom op de website van FTA

FTA › Over ons

 


Sinds 1994 specialiseert FTA zich in de ontwikkeling en vervaardiging van compacte maar robuuste camera's.
Speciaal daar waar de omstandigheden bijzonder zware eisen aan de apparatuur stellen, biedt FTA een uiterst duurzame oplossing gekoppeld aan een zeer hoge optische kwaliteit in combinatie met eenvoud in gebruik.


De uiterst robuuste maar toch elegante camera's in combinatie met videoregistratie, beeldanalyse, draadloze beeldtransmissie en camerabediening via GSM netwerk en/of satelliet, zorgen samen met een breed gamma methanol brandstofcellen - en andere energiebronnen - ervoor dat FTA de ideale partner is voor mobiele en stand-alone camera toepassingen.


Waarom kiezen voor FTA camera's? Al onze producten berusten op oerdegelijkheid en eenvoud in montage en bediening. Door gebruik van hoogwaardige materialen en de meest recente - maar beproefde - technologieën komen de FTA producten tot stand
Daar blijvend rekening wordt gehouden met de - snelle - evolutie van technieken en technologieën, zorgen wij ervoor dat onze producten doorheen de tijd uitwisselbaar blijven. Ook met het modulaire aspect van een opstelling wordt steeds rekening gehouden.

Zowaar elk type uit ons gamma is verkrijgbaar in een Milspec uitvoering. De verkrijgbare kleuren hiervoor worden door middel van poederlakprocedure aangebracht.
Uiteraard worden dan ook alle aansluitingen dmv militaire connectoren tot stand gebracht. Naar de noden van toepassingen kunnen deze modellen verder uitgebouwd worden. Ook voor expliciete vereisten kunnen wij op-maat-gebouwde Milspec camera's vervaardigen.

Door de elegante uitstraling van onze producten wordt vaak voor FTA gekozen op de high-end markt. Voor zij die nog dat ietsje meer willen en werkelijk exclusief willen gaan is er onze "Disegno Alechi" afdeling. Hier worden techniek en luxe met elkaar verweven.
Camera's, monitoren, bedieningspanelen e.d. in een afwerking van 24 karaats goud, al dan niet gecombineerd met edelstenen, edelhout en leder behoren tot de mogelijkheden van "Disegno Alechi".

 

Ook voor explosiegevoelige omgevingen bieden wij camera's en diverse aanverwante producten aan, welke gekeurd zijn voor diverse gevarenzone's.


Daar alle FTA camera's en andere in-huis vervaardigde producten standaard uit hoogwaardig roestvast staal vervaardigd zijn, lenen onze producten zich uitstekend voor observatie doeleinden in het productieproces van de voedings- en farmaceutica wereld.