Observation Systems and Solutions

FR | EN

Welkom op de website van FTA

FTA › Diensten

Wenst u een zichtbaarheidsprobleem op te lossen? Wilt u zeker zijn dat u voor de juiste materialen kiest? Dan kunnen wij u bijstaan met een projectstudie.
Zien is trouwens geloven! We zijn uitgerust om zowel ter land, ter zee als in de lucht ter plaatse te komen en een analyse te maken met eventueel bijhorende proefopstellingen.
Met advies op maat garanderen wij u de beste efficiëntie in ruil voor uw geplande investering.

Om het beste advies te kunnen geven en de juiste materialen en hun toepassingen te bepalen, beschikken wij over een uniek demovoertuig. Daardoor kunnen wij onder alle weersomstandigheden en praktisch overal, duidelijk onderscheid aantonen tussen dag/nacht camera's, warmtebeeld (thermische) camera's, gebruik van IR verlichting, beeldanalyse, rijden op camerazicht, 360° zicht, exacte lensbepalingen e.d.
U kunt zelf vaststellen wat u ziet en beslissen wat wel en wat niet geschikt is voor uw project."What you see is what you get!"
Na de bespreking kunt u beschikken over de geregistreerde beelden die u nadien verder kunt gebruiken ter evaluatie.


Graag staan wij u bij met de training van de verantwoordelijke personen die zullen instaan voor het bedienen van de observatie units. Bedieningen, instellingen, effecten, interpretaties en probleemanalyses maken deel uit van de vorming.
Ook voor dealers en installateurs kunnen wij een aangepaste training voorzien.

 

Voor (nood)gevallen waarbij zeer snel actie van ons verwacht wordt (vb. dringende behoefte van wisselstukken of technische bijstand) beschikken wij over snelle verplaatsingsmogelijkheden.